Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Guds navn er barmhjertighet" by Pave Frans * Book PDF Kindle ePub Free

Guds navn er barmhjertighet

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Guds navn er barmhjertighet
  • Author : Pave Frans
  • Release Date : January 15, 2016
  • Genre: Christianity,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 385 KB

Description

“Den katolske kirkens oppgave i verden er ikke å fordømme, men å legge til rette for et møte med den inderlige kjærligheten som er Guds barmhjertighet. For at dette skal skje, er vi nødt til å gå ut. Gå ut av kirkene og menighetene, gå ut og oppsøke menneskene der de lever, der de lider, der de håper. “

FRANS

I samtalen med Vatikan-spesialisten Andrea Tornielli forklarer Frans – ved hjelp av minner fra sin egen ungdom og rørende episoder fra sin tid som prest – bakgrunnen for sitt sterke ønske om et ekstraordinært hellig år. Uten å underkjenne de etiske og teologiske spørsmålene presiserer han at Kirken ikke kan stenge døren for noen; dens oppgave er i stedet å åpne opp menneskenes sinn, slik at de litt etter litt kan lære å vise ansvar og ta avstand fra det onde de har gjort. I denne åpenhjertige samtalen unndrar Frans seg heller ikke å snakke om det kompliserte forholdet mellom barmhjertighet, rettferdighet og korrupsjon.
Og til de kristne som hevder at de er ‘rettferdige’, påpeker han: «Også paven er et men¬neske som trenger Guds barmhjertighet».

Guds navn er barmhjertighet utgis samtidig i 86 land.


Download Free Books "Guds navn er barmhjertighet" PDF ePub Kindle